ដើម្បីរក្សាផ្សិតឲ្យនៅស្រស់ មិនខ្មៅ និង មិនស្វិតនោះ គឺត្រូវលាងផ្សិតជាមួយនឹង
ទឹកដែលមានលាយទឹកខ្មេះ រួចខ្ចប់វាដោយកន្លែងដៃ ដែលសើមដោយទឹកធម្នតា។ បន្ទាប់មកយកវាទៅទុកក្នុងទូរក្លាស្សេ ។ ធ្វើបែបនេះអ្នកនឹងទទួលបានផ្សិតស្រស់ថ្មីជានិច្ច។
To keep mushroom in fresh without black, first wash mushroom with water that mixed with vinegar after that pack it in wet towel then leave it in fridge.
ប្រភពៈ ANT Dictionary 2010 V1.01
Comments
Post a Comment