វិធីចំហុយត្រីឲ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់ on May 04, 2015 Get link Facebook X Pinterest Email Other Apps ថ្ងៃនេះសូមណែនាំនូវវិធីចំហុយត្រី ឲ្យមានរសជាតិឆ្ងុយឆ្ងាញ់ពិសា។ ដើម្បីឲ្យត្រីចំហុយមានឱជារស សូមអនុវត្តនូវវិធីខាងក្រោម៖ មុននឹងយកត្រីមកចំហុយ សូមយកទឹកក្រូចឆ្មារ និងអំបិល ក្នុងបរិមាណស្មើគ្នា គឺមួយស្លាបព្រាកាហ្វេ ផ្សំបញ្ចូលគ្នា បន្ទាប់មកលាបឲ្យសព្វសាច់ត្រី ដើម្បីឲ្យសាច់រឹង។ លុះពេលផ្សំគ្រឿងគ្រៅរួចរាល់ហើយ ដាក់ចំហុយរឹតតែមានរសជាត់ឆ្ងាញ់ពិសាទ្វេឡើង។ Comments
Comments
Post a Comment