សាច់ជ្រូកស្ងោរបែបណា មានរសជាតិឆ្ងាញ់?


​      ដើម្បីស្ងោសាច់ជ្រូកឲ្យឆ្ងាញ់ និងរក្សាបាននូវគុណប្រយោជន៍ ផ្នែកអាហារគ្រប់គ្រាន់ គឺអ្នកត្រូវដាំទឹកឲ្យពុះជាមុន ដោយប្រើភ្លើងខ្លាំងៗ រួចហើយដាក់
សាច់ជ្រូកចូលទៅ កុំអាសបន្ថយភ្លើង ស្ងោរវាប្រមាណ ៥នាទីសិន។ បន្ទាប់មក បន្ថយភ្លើងឲ្យនៅខ្សោយបន្ដិច ហើយបិទគម្របឆ្នាំឲ្យជិត ស្ងោរបន្តរហូតដល់ឆ្អិនសាច់។ លុះឆ្អិនស្រង់ដាក់ចាន ហាន់ជាបន្ទះៗ ជាកាស្រេច។

Comments