វីតាមីន បេ១២(B12) និងសុខភាព (Vitamin B12) on May 17, 2015 Get link Facebook Twitter Pinterest Email Other Apps វីតាមីន B12 សម្បូរនៅក្នុងអាហារចំនួន ១០ប្រភេទដែលគេរកឃើញថា ជាប្រភេទអាហារដែលមានវី តាមីន B12 ច្រើនជាងគេ គឺមាននៅក្នុង ពពួក ងាវ គ្រុំ ខ្ចង ខ្ចៅ ពងត្រី មឹក ត្រី បង្កង ក្តាម សាច់គោសាច់ចៀម ប្វ្រូម៉ាស់ ស៊ុត និងថ្លើម។ ការបរិភោគវីតាមីន B12 ពិតជាមានសារៈសំខាន់សម្រាប់សុខភាព ដូច្នេះអ្នកទទួលទានអាហារប្រភេទខាងលើនេះ អ្នកនឹងមានរាងកាយមាំមួន មានថាមពលខ្លាំងក្លា និងជាវីតាមីនម្យ៉ាងដែលមានតួនាទីចូលទៅ ចិញ្ចឹមនូវកោសិកានៅក្នុងរាងកាយរបស់អ្នកថែមទៀតផង៕ Comments
Comments
Post a Comment